воскресенье, 4 сентября 2022 г.

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

 У цьому році працюємо дистанційно на платформі Гугл клас. Згідно Санітарного регламенту, наказу МОН та наказу по школі навчання проводиться в синхронному та асинхронному режимах.

Уважно вивчіть зміни до розкладу. Якщо поряд з назвою предмета стоїть буква С., це означає, що зустрічаємось на екрані, тобто працюємо синхронно. Потрібно зайти на сторінку курсу і натиснути кнопку "Приєднатися". Якщо поряд стоїть буква А, то в цей час працюємо асинхронно, тобто самостійно, без учителя, з матеріалом, який викладений на сторінці курсу у розділі "Завдання".

У розділі "Матеріал" будуть викладатися опис теми, пояснення, презентації або відео, посилання на сторінки підручника, вправи або номери. Матеріал потрібно опрацювати, але не надсилати його. У цьому розділі немає такої функції.

Якщо матеріал викладений у розділі "Завдання", то його потрібно виконати, сфотографувати і за допомогою кнопки "Надіслати" надати учителю. Окрім того, вам прийде сповіщення про те, що вам призначене завдання.

Завдання потрібно надсилати вчасно. Не пропускати час здачі.

Якщо роботу потрібно прикріпити на дошку Джамборд, додайте тільки зображення, не чіпайте чужі роботи, не видаляйте фрейм, працюйте тільки на першій сторінці.

Діти,які навчаються в німецьких школах, надсилайте завдання не пізніше наступного понеділка кожного тижня. При можливості заходьте іноді на синхронні уроки.

Присутність учнів на уроці відмічається кожного дня.

Бажаю успіхів!


Комментариев нет:

Отправить комментарий